Lease en Shortlease voor ZZP’ers

Lease en Shortlease voor ZZP’ers
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
3 jaar geleden
Gepost in Startups

‘Op een dag waag je de sprong in het diepe en ga je er voor’

De knoop is doorgehakt, de eerste stap is gezet. Het is je droom om zelfstandig te werken en je hebt de keuze gemaakt om er voor te gaan. Je ondernemersplan ligt al een poosje klaar en je droom wordt nu werkelijkheid.

Stap voor stap

Je hebt je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, nu is het officieel! Je hebt nagedacht over alle facetten, je doel (groep), financiën, logo’s, opdrachten, huisvesting, verzekeringen, administratie en last but not least; een auto of bedrijfswagen. Tenslotte wil je jezelf en je bedrijf meteen goed op de kaart zetten. Een representatieve auto of bedrijfswagen is hier een groot onderdeel van.

Oriënteren

Als (startende) ZZP’er is het helaas niet altijd even gemakkelijk om een auto te kunnen leasen. Je onderneemt nog niet lang genoeg, er is onvoldoende liquiditeit, er zijn nog geen jaarcijfers etc. Wat nu? Je wilt natuurlijk representatief mobiel zijn en met een mooie auto of bedrijfswagen naar je klanten toe. Een eerste indruk maak je immers maak één keer.

Lease en shortlease júist wel voor ZZP’ers

Je denkt dat een langdurig leasecontract misschien geen optie voor je is. Toch zijn er veel mogelijkheden waar zzp’ers wellicht helemaal geen weet van hebben. Er zijn meerdere autoleasebedrijven die jarenlange ervaring hebben met zzp’ers en daardoor júist wel de samenwerking met jou aan willen gaan! Lees het volledige artikel hier.

Bron: zzp-nederland.nl