Last van Werkstress? Check deze reminders

Last van Werkstress? Check deze reminders
2 jaar geleden
Gepost in Ontspanning

Er zijn diverse factoren die stress kunnen opleveren, zogenaamde stressoren genoemd. In onze veeleisende maatschappij kan het als een uitdaging aanvoelen de rust in jezelf te bewaren en bewaken. Hierbij 5 reminders om met enige regelmaat even bij stil te staan.

1. Zingeving

Lang niet altijd genoemd, echter in mijn ogen één van de grootste stressoren is werkzaam zijn in een functie of bedrijf waar niet je hart ligt. Vraag jezelf eens af..waar krijg ik energie van? Wordt ik blij van? Wat doe ik wellicht zó graag dat ik er niks voor terug verlang? Ken jezelf en blijf je gevoel trouw. Weet wat je doet en waarom je het doet. Draag jouw steentje bij aan de wereld op een manier die bij jou past. Wanneer je het pad bewandelt wat voor jou is bedoeld zul je merken dat er minder stress & meer flow bij komt kijken. Je kunt 'de wereld' aan