Landgenoten in Europa als persoonlijke reisagent

Landgenoten in Europa als persoonlijke reisagent
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
3 jaar geleden

Nederlanders woonachtig in Europese steden inzetten als reisagent voor cityhoppers. “Op reis met Bo” brengt locals en reizigers samen met als doel het samenstellen van de perfecte citytrip, volledig aangesloten op de wensen en interesses van de reiziger.

Mike Hutten is de man achter deze Twentse start-up. Hij wist zelf bij het boeken van een citytrip niet meer te kiezen uit het enorme aanbod. “Het internet staat vol met hotels en vliegtickets. Daarnaast is het tegenwoordig een tijdrovende klus om een citytrip te vinden die voldoet aan al jouw persoonlijke eisen. Passend bij het budget en een accommodatie met een perfecte ligging. Iemand die vertrouwd is met de stad en je kan helpen bij de zoektocht naar een hotel dat volledig aansluit bij jouw wensen en interesses, dat mist er nog binnen de reisbranche.” Aldus Mike.

Hij bedacht “Op Reis met Bo”, een uniek concept binnen de reisbranche welke reizigers koppelt aan Nederlanders woonachtig in Europese steden. Deze zogenaamde “Travelangels” helpen reizigers bij het samenstellen van de perfecte citytrip, simpelweg door een persoonlijk reisaanbod te doen via WhatsApp. De Travelangel blijft tevens aanspreekpunt voor tips en suggesties gedurende de reis voor een unieke reiservaring.

Vanaf half november is het mogelijk een citytrip te boeken op www.opreismetbo.nl naar Londen, Lissabon, Coimbra, Porto, Barcelona, Valencia en Praag. De komende maanden zullen meer grote steden worden toegevoegd aan het aanbod.