Kurkuma Tamarinde Biologische Natuurdrank 'Fresshi'

Kurkuma Tamarinde Biologische Natuurdrank 'Fresshi'
3 jaar geleden
Gepost in Gastblogs

Kurkuma Tamarinde Biologische Natuurdrank 'Fresshi' voor dagelijks Detoxen of Ontgiften. Met trots introduceren ze hun Biologische Natuurdrank “Fresshi” is op basis van diverse biologische ingrediënten, met onder andere Tamarinde (tamarindus indica), kurkuma (curcuma longa) en citroen samengesteld.

Deze vrucht (tamarinde), kruiden (kurkuma) komen oorspronkelijk uit Aziatische landen. Deze grondstoffen bevatten veel mineralen, vitaminen, versterken het immuunsysteem en brengt ook het lichaam in balans. Gebaseerd op de vele gezondheidsvoordelen van kruiden en specerijen, produceren ze deze bijzondere bio natuurdrank met missie en visie.

 • Missie van Fresshi: “Back to Nature”, dit betekent eten en drinken uit de natuur, gemaakt met eenvoudige en heerlijke ingrediënten.
 • Visie van Fresshi: Een gezonde levensstijl levert een gezonde geest en -lichaam.

"De traditionele kruidendrank Tamarinde kurkuma was zeer bekend bij de Javaanse koninklijke familie uit Indonesië. Indonesië is een land dat rijk is aan traditionele kruidendranken, ze worden vandaag de dag nog steeds gebruikt voor dagelijks detoxen of ontgiften: lichaam reinigen van binnen op een natuurlijke wijze.

Waarom zou u met het drinken van kurkuma / kurkuma water vandaag beginnen?

Vele studies / wetenschappers en natuurgeneeskundigen uit Aziatische landen hebben ontdekt dat kurkuma en tamarinde als krachtige helende kruiden. Omdat ze ook antioxidanten bevatten die goed zijn voor de botten en gewrichten en het heeft tevens anti-inflammatoire eigenschappen".

Dit zijn enkele van de belangrijkste gezondheidsvoordelen bij het gebruikt van kurkuma:

 • Goed voor je ogen / longen / nieren
 • Versterkt je tanden
 • Reguleert hoge bloeddruk
 • Behandelt diverse huidproblemen
 • Verbetert het geheugen en de hersenfunctie
 • Verlaag je risico op hartziekten
 • Verlicht artritis
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Onderhoudt cholesterolgehalte
 • Stimuleert de spijsvertering
 • Regelt de stofwisseling en bevordert gewichtsverlies
 • Bezit anti-inflammatoire, anti-oxidant, antiseptisch, pijnstillende eigenschappen
 • Ontgift de lever

Kurkuma Tamarinde Bio Natuurdrank Fresshi heel verfrissend en bevat vele goede eigenschappen.
Het is een pure natuurdrank dus geen kunstmatige smaakstoffen, - kleur, -aroma of -conserveringsmiddelen, -gehydrogeneerde oliën, of -glucose-fructosestroop toegevoegd. Met duurzame grondstoffen en biedt een positief effect aan het lichaam. Deze drank wordt in een moderne en hygiënische fabriek in Nederland geproduceerd, het is geschikt voor mannen, vrouwen en zeker ook voor sporters.

Het heeft de producent meer dan twee jaar gekost naar het zoeken van de juiste grondstoffen. Inmiddels heeft de producent het officiële Europese bio-certificaat gekregen. Uiteindelijk kon in november 2015 de eerste biologische natuurdrank (Tamarinde Kurkuma) met hun eigen merk 'Fresshi' (Fresh and Healthy) in Tilburg geproduceerd worden.

Op 4 juni 2016 open we onze tweede vestiging in het historische pand van de oude brandweerkazerne in Tilburg en organiseert de producent van “Fresshi” een “gratis inlopproeverij” (geen koopplichtingen) om particulier en bedrijven kennis te laten maken met hun product.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen:
Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur Sint Annahof 1 - 17, 5025 LP Tilburg. 
Voor grote groepen is het mogelijk om een afspraak te maken waar je zelf de dag en het tijdstip bepaalt. Te bereiken op het telefoonnummer 06 232 89407.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bunga Harapan of u kunt langskomen tijdens gratis inloopproeverij.