Kom je volgende week naar Rotterdam?

Kom je volgende week naar Rotterdam?
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 jaar geleden
Gepost in Events

Op woensdag 18 en donderdag 19 april 2012 is het zover: de Entrepreneurial Inspiration Days in Rotterdam. Twee dagen in het teken van ondernemerschap en inspiratie

Aankomende woensdag staat geheel in het teken van de ondernemend student! Deze dag zal tijdens de ‘Grand Opening’ feestelijk worden geopend door Prof. Mr. Dr. J.P. Balkenende. Tijdens deze dag kan je of deelnemen aan één van de twee workshoprondes en een case of aan beide workshoprondes.

Workshops zoals: ‘Lean Effectuation Machine, een bedrijf starten in drie kwartier’ door Thomas Blekman schrijver van het toonaangevende boek ‘Corporate Effectuation’ of de workshop ‘Voorkom een valse start, ook internationaal!’ door Irma de Graaff van de Kamer van Koophandel en niet te vergeten Manuel Carillo van het bedrijf Modus Operandi met zijn workshop over presenteren: ‘Most speakers deliver a speech. Successful speakers create an experience.’. Deze workshopsgeven je de nodige bagage die je nodig hebt om de stap naar een eigen onderneming te zetten.

Geen student? Kom dan op donderdag!

Donderdag staat geheel in het teken van jou als ondernemer! Deze dag zal tijdens de ‘Grand Opening’ feestelijk worden geopend door Korrie Louwes, wethouder van Rotterdam.
Tijdens deze dag kun je deelnemen aan één van de twee workshoprondes en een case of aan beide workshoprondes. Tijdens de workshoprondes komen onderwerpen aan bod waar je als ondernemer mee te maken krijgt, tegen aan loopt en van kunt leren. Kortom hoe wordt je bedrijf nog succesvoller?

Kijk voor meer informatie hier, aanmelden kan nog tot dinsdagmiddag 17 april 12:00.