Kom van die bank af!

Kom van die bank af!
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
1 jaar geleden
Gepost in Ondernemen

Bewegen geeft je lichaam meer energie

Wat is voor jou een reden om in beweging te komen? Letterlijk, want als ondernemer zit je vaak achter je laptop. Maar ook figuurlijk. Hoe kom jij in beweging om als ondernemer te groeien? Ik help je graag: Kom van díe bank af!

Ik hou eigenlijk helemaal niet van sporten. En dat is tegelijkertijd een overtuiging. Dat verhaal vertel ik mezelf al heel lang. Ik vind het wel belangrijk goed in vorm te zijn. Om gezond ouder te worden. Mijn lijf goed te kunnen gebruiken. Sinds een paar jaar sport ik actief. En tot mijn verbazing ben ik het echt leuk gaan vinden. Niet omdat het moet. Maar ik heb een duidelijk doel voor ogen.

Klik hier en lees het volledige artikel