Kom naar de Summerschool!

Kom naar de Summerschool!
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 jaar geleden
Gepost in Ondernemen

Heb jij plannen om een bedrijf te beginnen of ben je al gestart maar toe aan een volgende stap? Schrijf dan nu in! Dan is de Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap  de uitgelegen kans om je verder te helpen. Dit jaar vindt alweer de 7e editie van de Summerschool Ondernemerschap plaats. Van maandag 2 juli tot en met vrijdag 6 juli 2012 organiseert het Amsterdam Center for Entrepreneurship in samenwerking met Rabobank Amsterdam een Summerschool voor studenten die al een onderneming zijn gestart of serieuze plannen hebben om een onderneming te starten. Het thema van de Summerschool dit jaar is dan ook “Starten en Groeien”.

Tijdens de Rabobank / ACE Summerschool Ondernemerschap zal je samen met 30 andere geselecteerde studenten van de VU, UvA, HvA en INHolland jouw business idee uitwerken tot een volwaardig business plan. Deze week zal je een start maken met het opzetten of het verder ontwikkelen van je eigen bedrijf en is er ruim aandacht voor thema’s als financiën, marketing, duurzaamheid, sales en strategie. Je zal lezingen, workshops en intensieve begeleiding krijgen van experts van de Rabobank, ACE én ervaren succesvolle ondernemers .

Aanmelden?Kijk op aanmelder.nl/summerschool2012

De Summerschool staat open voor studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Inholland Amsterdam/Diemen. Je moet wel minimaal in de eindfase van je bachelorstudie zitten. Studenten van alle faculteiten en opleidingen zijn welkom!