Je eigen website: makkelijk te maken, moeilijk te kiezen

Je eigen website: makkelijk te maken, moeilijk te kiezen
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
1 jaar geleden
Gepost in Website

De mogelijkheden om een website te realiseren zijn ook nog eens legio. Dus hoe maak je de webbouwkeuze die bij je past? Voor nu en voor straks? Robert Arnoldy van ROAR legt het uit in deze gastbijdrage.

Als je op een verjaardag laat vallen dat je een site nodig hebt dan heeft iedereen wel een mening of een mannetje. Dat is niet zo vreemd want Nederland telt ruim 2 miljoen websites. Voor bedrijven met producten, diensten of projecten, maar ook voor jezelf met je hobby of om je online te profileren op de arbeidsmarkt. De mogelijkheden om een website te realiseren zijn ook nog eens legio. Dus hoe maak je de webbouwkeuze die bij je past? Voor nu en voor straks?

In dit artikel maken we je graag wegwijs in het land van de webbouw waaronder de online website builders. Welke zijn er, wat kan je ermee en past het bij je voor nu én voor straks? Deze zakelijke vergelijking van acht online websitemakers (excl. webshops) geeft daarom ook inzicht in de kosten en de flexibiliteit. Ons onderzoek is gebaseerd op de weergave op de genoemde sitemakers in september 2018 en er zijn geen rechten aan te ontlenen.

Klik hier en lees het volledige artikel