Insta-succes! De mooiste campagnes van Snickers, HEMA, KLM & meer

Insta-succes! De mooiste campagnes van Snickers, HEMA, KLM & meer
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
3 jaar geleden
Gepost in Social Media

Instagram is razend populair en en blijft terrein winnen. Maar hoe speel je hier als bedrijf nu op in? En, welke socialmedia-campagnes zijn nu écht populair in Nederland? Tijd om eens te kijken naar algehele creativiteit van Nederlandse Instagramcampagnes. Ik ging op zoek naar interessante campagnes van Nederlandse bedrijven op Instagram. Watch and learn from the best!

Instagram blijft stijgen in populariteit

Uit onderzoek van Newcom Research blijkt dat Instagram nog steeds stijgt in populariteit. Inmiddels maken zo’n 4,1 miljoen Nederlanders gebruik van het visuele platform. Het is daarmee het snelst groeiende socialmedia-platform op dit moment. Het gebruik van het platform groeit in bijna alle leeftijdscategorieën, maar het platform is het populairst onder jongeren tussen 15 en 19 jaar oud.

Grote gebruikersaantallen zijn een goede leidraad om keuzes te maken welke platformen worden opgenomen in je socialmedia-strategie. We willen tenslotte allemaal een zo hoog mogelijk bereik halen voor ons merk. Toch is het geen slim idee om lukraak te starten met een socialmedia-platform. Dit vraagt namelijk om een gedegen strategie.

Klik hier en lees het volledige artikel