Het belang van een vertrouwenspersoon voor jouw bedrijf

10 maanden geleden
Gepost in Gastblogs

Het is voor je bedrijf belangrijk dat je een vertrouwenspersoon hebt binnen je onderneming. De werknemers binnen je onderneming kunnen soms met dingen zitten waar ze last van hebben. Dit kan op de werkvloer zijn, maar dit kan ook volledig privé zijn.

Vertrouwenspersoon binnen bedrijf

Het is niet altijd makkelijk om over je problemen te praten. Zo wil je misschien niet naar de directeur of naar de leidinggevende toestappen. In dit soort situaties is het goed om als bedrijf zijnde de mogelijkheid aan je werknemers te bieden om naar een vertrouwenspersoon binnen het bedrijf te kunnen gaan. Je kunt als ondernemer altijd iemand aanspreken die kan gaan fungeren als een vertrouwenspersoon. Zo laat je als ondernemer alle werknemers weten dat ze met problemen bij iemand terecht kunnen. Je moet ze hierbij wel kunnen garanderen dat die mevrouw of meneer natuurlijk te vertrouwen is. Anders beschadig je de relatie tussen jou en de werknemers zelf.

Wat is een eetstoornis?

Wanneer je een eetstoornis hebt houdt dit eigenlijk in dat je een psychische aandoening hebt. Zo heb je een afwijking van het eetgedrag wat je normaal gewend bent. Zo kan het zijn dat je opeens heel veel eet of juist heel weinig eet. Mensen die dit hebben zijn geobsedeerd door gewicht, voedsel en de grootte van je het lichaam. Wanneer je last hebt van een eetstoornis is dit natuurlijk heel vervelend. Er zijn verschillende manieren om van je eetstoornis af te komen. Zo kan het zijn dat je naar een eetstoornis kliniek gaat. Bij een eetstoornis kliniek zullen ze er alles aan doen, om je van je eetstoornis af te laten komen. Je hebt verschillende soorten stoornissen. Voor alle stoornissen kan je hier hulp bij krijgen.