Het belang van de combinatie van off- en online marketing

Het belang van de combinatie van off- en online marketing
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
11 maanden geleden
Gepost in Marketing

De afgelopen jaren is het steeds populairder geworden om te ondernemen. In Nederland komen er ieder jaar weer veel nieuwe bedrijven bij. Dit is natuurlijk een erg mooi gegeven. Het heeft echter ook een nadeel voor de reeds actieve ondernemers.

Er komt meer concurrentie, en u zult u als ondernemer steeds beter moeten onderscheiden van de rest. Het is dus belangrijk om nieuwe manieren te vinden om de concurrentie voor te blijven. Gelukkig zijn er een hoop mogelijkheden om uw onderneming zichtbaar te maken, zowel online als op offlinegebied. Jordi Kuijlenburg van Drukwerkdeal vertelt u meer over de mogelijkheden.

De combinatie van offline en offline marketing

Natuurlijk ziet ook Kuijlenburg dat in de huidige wereld steeds meer dingen online gebeuren. "Dit betekent echter niet dat u het offline gebeuren moet vergeten. Mocht u de concurrentie voor willen zijn, dan zult u beide aspecten goed moeten combineren. De meest succesvolle bedrijven zijn namelijk op zowel online als offlinegebied erg actief als het gaat om marketing. Als u hierin de juiste combinatie vindt, dan is de kans op succes erg groot!"

Klik hier en lees het volledige artikel