HB Incubator zoekt startups!

HB Incubator zoekt startups!
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
7 jaar geleden
Gepost in Events

Houthoff Buruma is de initiatiefnemer van de HB Incubator, een succesvol programma waarin veelbelovende start-ups juridisch worden begeleid in een cruciale fase van hun ontwikkeling. Geselecteerde start-ups krijgen de voordelen van het brede scala aan juridische en fiscale expertise binnen ons kantoor tegen een sterk verlaagd tarief.

De ondersteuning wordt verleend door een team van ervaren medewerkers van Houthoff Buruma, die zich willen bekwamen in de begeleiding van groeiende ondernemingen. Wij streven naar de opbouw van een duurzame relatie met de start-ups.

Wij ondersteunen geschikte start-ups tijdens een periode van twee jaar. Zij worden door ons en onze collega’s geadviseerd over uiteenlopende juridische kwesties zoals met betrekking tot hun bedrijfsstructuur, financiering, commerciële contracten, personeel, intellectueel eigendom en belastingen.

Selectie

Wij selecteren start-ups op basis van hun commerciële en financiële positie (eerste ronde financiering, werkend prototype van het te ontwikkelen product), hun bijdrage aan innovatie en economische ontwikkeling, het ondernemersteam en aantoonbare behoefte aan juridisch advies binnen de looptijd van het programma.

Aanmelden

Als u zich wilt aanmelden, of iemand kent die zich zou willen aanmelden, stuur dan een e‑mail naar [email protected] met een korte motivatie waarom uw onderneming wenst deel te nemen aan het programma, en op welke terreinen u de komende tijd verwacht ons advies nodig te hebben.

Daarnaast verzoeken wij u bij uw aanmelding de volgende informatie mee te sturen:

1. naam, postadres, telefoonnummer, e-mailadres en handelsregisternummer
2. business plan/model of een soortgelijk concept
3. beschrijving van het product en de ontwikkelingsfase waarin het verkeert
4. uiteenzetting van de huidige en verwachte financiering
5. andere informatie die u relevant acht

De uiterste aanmeldingsdatum is 19 maart 2014.

HB Incubator dag

We nodigen twaalf voorgeselecteerde start-ups uit voor de HB Incubator middag op ons kantoor in Amsterdam op 26 maart 2014 vanaf 13.00 uur. Tijdens deze selectiemiddag geven we meer informatie over het programma en onze eerdere ervaringen. De start-ups krijgen de mogelijkheid zichzelf en hun ideeën te presenteren. Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid elkaar te leren kennen. Naar aanleiding van deze dag selecteren wij de start-ups voor de HB Incubator.

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via [email protected]

Voor meer informatie kunt u hier klikken.