Handige videos voor ondernemende ouders

Handige videos voor ondernemende ouders
Edinho Bos
Edinho Bos
Aldoor
's-Hertogenbosch
4 jaar geleden
Gepost in Gastblogs

Als ondernemende ouder heb je het natuurlijk al enorm druk met je eigen zaak. Op het moment dat je ook vader of moeder gaat worden kom je een aantal grote keuzes tegen over zaken waar je eigenlijk geen verstand van hebt. De community van Droppies helpt je daarbij.

Grote keuzes
Als ondernemer en verse ouder sta je voor een groot aantal keuzes over zaken waar je weinig verstand van hebt. Dus je moet je in gaan lezen, maar dat kan tegenwoordig natuurlijk ook in de vorm van video. Er is namelijk genoeg goede video te vinden online, maar het staat wel verspreid over allerlei communities, websites en netwerken. Daarom is er nu één plek waar je handige baby en kind video’s kunt bekijken, met elkaar kunnen delen en bespreken.

Help elkaar
De sociale video community Droppies is er in de eerste plaats voor ouders. Maar ook voor moeders en vaders in spé, grootouders, eigenlijk voor iedereen die meer inzicht wil krijgen en delen in het opvoeden van kinderen. Je helpt elkaar door middel van handige video's, die gebundeld kunnen worden in series, om het opvoeden een stuk leuker en makkelijker maken.

Ondersteuning aan een zijproject
Om Droppies gratis aan te kunnen bieden wordt het ondersteund door Aldoor. Zij zorgen voor de techniek en de daarmee gemoeide kosten. Op deze manier blijft het gebruik gratis en kan de site vrij gehouden worden van reclame-banners. Een dergeleijke constructie wordt ook wel side project marketing genoemd. Hierbij ondersteunen bestaande bedrijven nieuwe en sympathieke zijprojecten.