Geen administratieve moeite, maar wel een gratis simkaart

Geen administratieve moeite, maar wel een gratis simkaart
2 jaar geleden
Gepost in Gastblogs

Als je net een onderneming start wil je de kosten zo laag mogelijk houden, omdat je (niet altijd) op het begin winst aan het maken bent. Wel is het belangrijk om in contact te blijven met je klanten. Het is hiervoor zaak dat je over een bedrijfstelefoon beschikt, maar hoe doe je dit het goedkoopst?

Efficiënt, goedkoop en makkelijk bereikbaar zijn

Om bereikbaar te zijn met de telefoon heb je een mobiel zelf en simkaart nodig. Nu is het niet slim om gelijk voor de nieuwste mobielen te gaan, want dit heb je niet nodig. Misschien heb je wel een oude mobiel liggen, of een vriend. Mocht dit niet het gebal zijn kun je altijd even kijken op sites met tweede hands telefoons. Op deze manier ben je goedkoop, en in een keer klaar met de aankoop van je mobiel. Dit was stap 1: je hebt een mobiel, maar je bent nog niet telefonisch bereikbaar.

Je kunt er nu voor kiezen om een sim only abonnement te nemen. Dit heeft voordelen, maar ook nadelen. Als je net een onderneming opstart dan wil je geen onverwachtse kosten hebben, en heb je het liefst alle controle en overzicht over je financiën. In dit opzicht kan je beter kijken naar een prepaid simkaart. Prepaid brengt geen administratieve moeite mee, en kun je besparen en bezuinigen. De reden hiervoor is dat je er een budget voor op kunt stellen. Je kunt dan niet onverwachts over bepaald budget heen gaan, alleen als je dit zelf wilt. Je zit niet vast aan een contract. Daarnaast zijn er allerlei deals voor een gratis simkaart. Deze kunnen ook positief uitkomen als je net een onderneming start.

Hoe kom je aan een gratis simkaart?

Het kan eigenlijk niet beter als er gratis beltegoed wordt wegegeven met een simkaart, maar het is zeker mogelijk. Providers zullen dit niet geheel gratis geven, je zult een klein beetje moeten investeren. Zo zou je bijvoorbeeld een kleine investering moeten doen in beltegoed waarbij je dan een gratis simkaart krijgt met gratis toegevoegd beltegoed. Daarnaast heb je er niet alleen in het begin profijt van, want mocht je de kaart herladen ontvang je vaak ook een deel van de belwaarde gratis.
Klinkt dit als startende ondernemer als muziek in de oren? Dan kun je altijd even een kijkje nemen op deze website. Hier vind je meer informatie om een gratis simkaart te bemachtigen.