Erasmus op zoek naar de meest veelbelovende startups van Nederland

Erasmus op zoek naar de meest veelbelovende startups van Nederland
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
7 jaar geleden
Gepost in Startups

Ook dit jaar is het Erasmus Centre for Entrepreneurship weer op zoek naar de twee meest veelbelovende startups van Nederland voor de internationale investeringscompetitie Get in the Ring: The Investment Battle. Wil jij Nederland vertegenwoordigen in de internationale competitie van Get in the Ring en tegelijkertijd kans maken op een mogelijke investering tot 1 miljoen? Schrijf je dan nu in voor deze competitie.

Get in the Ring: The Investment Battle is een internationale competitie waar jonge ondernemers de kans krijgen om te pitchen voor internationale top investeerders voor mogelijke investeringen tot €1.000.000. Daarnaast brengt het Erasmus Centre for Entrepreneurship je in contact met potentiële klanten, andere startups en zowel nationale als internationale investeerders.

Kortom: verbeter je pitch, verbreed je netwerk, krijg wereldwijde exposure en maak kans op een investering! Ben jij enthousiast geraakt over de competitie en voldoet jouw startup aan de volgende eisen:

- Bestaat niet langer dan 5 jaar

- Goede beheersing van de Engelse taal

- Op zoek naar een investering

- Beschikt over een innovatief business idee of model

Zo ja, schrijf je dan nu in voor Get in the Ring: The Investment Battle via www.eur.nl/ondernemerschap/get_in_the_ring/startups/apply/.