Eat to Meet: intiem dineren met andere startups

Eat to Meet: intiem dineren met andere startups
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
6 jaar geleden
Gepost in Startups

Als beginnende ondernemer ben je extreem druk en heb je in de opstartfase van je bedrijf nauwelijks tijd voor andere kwesties. Soms is het zelfs zo erg dat je bijna niet aan eten toekomt. Toch is het behouden van je netwerk en sociale contacten in deze fase essentieel van belang. Je weet maar nooit of er iemand in je netwerk wat voor je kan gaan betekenen in de nabije toekomst. Daarom is het verstandig tussen alle ondernemer-rompslomp door tijd vrij te maken om te netwerken. Maar hoe valt dit te realiseren in een periode waarin tijd een zeer kostbaar gegeven is? Eat To Meet biedt het antwoord op deze vraag.

Het is een maar al te bekend scenario in het dagelijks leven van de startup van nu; je komt thuis na een drukke werkdag en op dat moment heb je even helemaal geen zin om nog wat te koken, dus vlucht je naar de magnetron-maaltijd of haal je snel een patatje-met bij de snackbar op de hoek. Even aftaaien voor de televisie met een snelle maaltijd. Maar het is net zo makkelijk en een stuk leuker als je in een restaurant bij jou in de buurt andere startups kunt ontmoeten terwijl je een heerlijke maaltijd naar binnen werkt. Eten moet je tenslotte toch om al die zware ondernemer dagen goed door te komen!

Eat To Meet is een indrukwekkende startup dat de drukke startende ondernemer graag een 'hart onder de riem' steekt en op eigenzinnige wijze helpt bij het behouden van zijn netwerk. Dit fantastische concept brengt verschillende ondernemers graag nader tot elkaar in restaurantjes in verschillende steden op basis van interesse, passie of een bepaalde situatie. 

Gezellige 'get-to-gethers' waarbij je als startende ondernemer interessante wetenswaardigheden op ondernemend gebied en vele andere onderwerpen met gelijkgestemden kan delen. Ontmoet jij graag andere startups terwijl je in saamhorigheid geniet van heerlijk eten? Dan is Eat to Meet beslist wat voor jou! De 'Eat to Meet'-Startup diners zijn erg intiem en zijn bedoeld voor maximaal zes personen. Wat zijn de drijfveren van Kees geweest om als zzp'er aan de slag te gaan? Waarom is Hans juist nu een eigen webshop begonnen? Doe inspiratie op en leer het 'echte verhaal' kennen achter de beweegredenen van mede-startups. Het is simpel, het werkt snel en wie weet levert het je een hoop nieuwe interessante contacten!

Het eerst volgende 'Startup-Dinner' is in januari. Interesse? Meld je dan snel hier aan.