Doei september! Wat bracht deze maand?

Doei september! Wat bracht deze maand?
6 jaar geleden
Gepost in Young Startup Nieuws

Naast een mooie en warme maand, was september ook een drukke maand voor Young Startup! Hierbij een korte samenvatting van enkele hoogtepunten van de maand september.

Eerste Startup Coffee van het nieuwe seizoen!

Op 19 september was weer de eerste Startup Coffee van het nieuwe seizoen. Young Startup organiseerde de netwerkochtend in Utrecht bij 30ml espresso. De komende tijd zullen meerdere data bekend gemaakt worden van de volgende edities. Hou vooral onze eventpagina in de gaten.

Interviews

Ook in september weer een aantal interviews met startups! Zo was er een interview met Peter Rijkse van Mandisakura over hoe het is om te starten op latere leeftijd en zijn eigen praktijk. Bizzcounter vertelde over Het Nieuwe Werken en de software die het ondernemers makkelijker maakt om de administratie te doen.

Eind september ging ik op bezoek bij BizziPhone in Delft. Binnenkort online!

Wil je ook geïnterviewd worden? Stuur dan een mail naar [email protected] en wie weet sta jij ook binnenkort online op Young Startup.

Crowdfunding

De zaak in Utrecht waar Startup Coffee werd gehouden is 30ml espresso. Een zaak die Young Startup heeft gesteund tijdens hun twee (succesvolle) crowdfunding campagnes. De komende tijd maakt Young Startup zich sterk voor de campagne van Hardbittenandtheothers. Een conceptstore waarin de werelden van skate, fashion, lifestyle en kunst- en cultuur bij elkaar komen, in een pand van meer dan duizend vierkante meter middenin het Almeerse stadshart. 

Samenwerking met Symbid

Nog meer crowdfunding nieuws! Young Startup werkt vanaf deze maand samen met Symbid, het is het meest succesvolle investeringsplatform van Nederland dat sinds 2011 23 pitches heeft gefinancierd van in totaal bijna twee miljoen euro. Young Startup ondersteunt jou met de marketing van je project en bij het vinden van genoeg investeerders.

Boekreviews

Vanaf heden plaats ik reviews over relevante boeken op het gebied van ondernemen, marketing en social media. Deze boeken die deze maand werden gelezen:

Hackathons

Een aantal weken geleden deden we een oproep in onze nieuwsbrief of er interesse was voor deelname aan een hackathon. We kregen erg veel positieve reacties en zijn momenteel hard bezig om een gaaf event op te zetten. 

AK Beheer en FMT Vastgoedbeheer bundelen krachten

Onze vastgoedpartner AK Beheer gaat de krachten bundelen met FMT Vastgoedbeheer. Young Startup werkt al langere tijd samen met AK Beheer om ondernemers te voorzien van voordelige kantoorruimte. Nu AK Beheer gaat samenwerken met FMT kan Young Startup nog beter aan de vraag naar goedkope kantoorruimte voldoen. Zo heeft FMT veel panden in het oosten en zuiden van het land.

Status updates

Young Startup biedt startende ondernemers een platform om zichzelf te promoten, te netwerken en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Zo kun je sinds een tijd status updates plaatsen! Deel jouw nieuws met de ondernemers die jou volgen en volg zelf ook interessante starters. Als je ingelogd bent, kun je een status update plaatsen en zo andere ondernemers laten weten wat jou bezighoudt.

Deel Update