Doe eens negatief! Vinden je klanten & volgers leuk

Doe eens negatief! Vinden je klanten & volgers leuk
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
1 maand geleden
Gepost in Ondernemen

Als ik zo op LinkedIn en Instagram kijk naar zelfstandig ondernemers die blogs, updates en verhalen delen, krijg ik af en toe uitslag op onverwachte plekken op mijn lijf. Ook op websites van experts, trainers en coaches denk ik vaak: rustagh! Alleen kalmte kan u redden!

Wat er aan de hand is?

Het is allemaal zo blij. Zo akelig blij. Zo hysterisch blij.

Ik gok dat het bedoeld is om mij ook blij te maken, maar ik klik juist altijd snel weg. Met lichte buikklachten.

Wat er mis is met blij? Is dat niet juist goed in je marketing? Dat je enthousiasme uitstraalt, zodat mensen voelen: yes, het kan wel! Mijn leven hoeft geen aaneenschakeling van gedoe te zijn!

Er is niets mis met blij. Ik denk dat veel mensen mij als enorm blij en positief en energiek zien! Het probleem is: het is alleen maar blij en daardoor geloof ik je totaal niet meer. Geen mens is alleen maar blij.

Klik hier en lees het volledige artikel