Deze twee twintigers runnen hun Nederlandse bedrijf vanaf Bali – en delen ondertussen hun lessen met

Deze twee twintigers runnen hun Nederlandse bedrijf vanaf Bali – en delen ondertussen hun lessen met
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
9 maanden geleden
Gepost in Startups

Een paradijselijk eiland waar je met alleen een laptop je onderneming in Nederland runt. Ondertussen word je omringt door een constant uitbreidend netwerk van getalenteerde ondernemers van over de hele wereld.

Dat klinkt als een utopie, maar de jonge ondernemers Michael Tesselaar (27) en Lars Blokdijk (26) hebben die droom waargemaakt.

Vier jaar geleden stonden Tesselaar en Blokdijk op het vliegveld van Bali hun gasten op te wachten. Ze waren best zenuwachtig, uit het vliegtuig stapte namelijk een scala aan succesvolle ondernemers met een minimale omzet van 250.000 euro en een gemiddelde leeftijd van 35 jaar.

Deze mensen kwamen voor de eerste editie van Coworkparadise in Bali. Een project opgezet door de twee om getalenteerde ondernemers een maand lang samen te brengen op een tropische locatie in Indonesië en daar ook nog eens geld aan te verdienen.

Het duo is dan ook niet zo groen als hun leeftijd doet vermoeden. Op zeventienjarige leeftijd werden ze vrienden doordat ze beiden een eigen bedrijf hadden.

Tesselaar richtte op jonge leeftijd MijnCadeau op, een webshop met gepersonaliseerde geschenken. Blokdijks kindje heet Vertellis, een kaartspel dat mensen dichter bij elkaar moet brengen met een reeks persoonlijke vragen.

“We werkten een tijdje samen vanuit een kantoor in Nederland, maar kwamen erachter dat daar ons hart niet lag. Veel liever gingen we locatie-onafhankelijk ondernemen en onze eigen tijd indelen. Vrijheid is alles bij ondernemen”, zegt Tesselaar tegen Business Insider. Lees verder..