Deze slimme speakers helpen ondernemers

Deze slimme speakers helpen ondernemers
1 jaar geleden
Gepost in Gastblogs

Als startup heb je altijd handen te kort en dan kun je wel wat hulp gebruiken. Een slimme speaker kan je kleine klusjes uit handen nemen.

Goed nieuws, want sinds dit jaar zijn slimme speakers niet alleen in verschillende vormen en uitvoeringen te verkrijgen. De meeste spreken nu ook Nederlands. Maar waar zou je zo'n speaker aanschaffen. Een aantal redenen speciaal voor zelfstandigen.

1.Kleine taken lekker uitbesteden

Een slimme speaker kan naast het afspelen van muziek ook ondersteunen bij allerdaagse taken. Denk aan:

  • Het instellen van een herinnering
  • Het opzoeken van informatie (vluchten, files, weer)
  • Het activeren en bedienen van andere apparaten (televisie, alarm, thermostaat)
  • Het bellen van je relaties
  • Het bestellen van producten (Bol.com, Amazon etc..)

En dat doe je allemaal door spraakgestuurde opdrachten te geven. De speaker "hoort" ze en vertaalt ze naar een opdracht. Informatie wordt opgezocht op het internet en via Wifi kan gekoppeld worden met andere systemen. Als je de systemen goed gebruikt, kan het je flink wat zoek tijd schelen en ja bij zelfstandigen is tijd altijd geld.

2. Je werkt met moderne en vernieuwende techniek

Als ondernemer geef je jezelf een voorsprong als early addopter, je leert dan sneller wat je met nieuwe technieken en toepassingen kan. Misschien kan jou dienstverlening ook koppelen met een speaker. Je komt hierdoor sneller op nieuwe ideeen en toepassingen.

3. Geen radio meer nodig

Een slimme luidspreker geeft een uitstekende kwaliteit geluid, een radio heb je dus niet meer nodig. Sommige speaker zijn zelfs zo goed, dat ze prima kunnen concurreren met reguliere hoge kwaliteits speakers.

4. Ze zien er ook nog heel cool uit

Gelukkig wordt ook veel tijd besteed aan het design. Dat zorgt ervoor dat ze er ook nog eens mooi en modern uitzien. Een slimme speaker kan prima in je interieur opgaan, maar ook opvallen. Wanneer deze op je vergadertafel staat. 

Hier kun je uit kiezen:

Inmiddels zijn er meerdere merken die speaker hebben uitgebracht. Dit zijn de beste.

Voor simpel gebruik

Voor muziek liefhebbers

De aanschaf varieert van 30 euro tot 500 euro, je kunt het ook prima eerst uitproberen. Voor je voor een luxe variant gaat.