Deze 4 marketingtechnologieën gaan de toekomst voorgoed veranderen

Deze 4 marketingtechnologieën gaan de toekomst voorgoed veranderen
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
2 jaar geleden
Gepost in Marketing

Nieuwe technologie als marketing automation is al behoorlijk volwassen geworden. Maar hoe zit met met die andere nieuwe marketingtechnologieën die de toekomst kunnen veranderen? Zijn ze ook nuttig voor jouw organisatie? Ik heb 4 trends voor je op een rij gezet die je op weg helpen een keuze te maken.

Steeds meer werkzaamheden worden geautomatiseerd of gedigitaliseerd. De marketingtechnologie neemt tijdsintensieve taken, zoals campagneonderhoud en -optimalisatie, uit handen. Denk aan geautomatiseerde e-mail-workflows, advertising tools die automatisch biedingen aanpassen of dashboards die realtime data uit verschillende bronnen weergeven. Hierdoor kunnen marketeers zich op een strategischer niveau met marketing bezighouden.

Maar door al die nieuwe ontwikkelingen is het lastig om bij te blijven. Toch bestaat de verwachting dat jij als moderne marketeer de nieuwste technologie weet in te zetten om meerwaarde te creëren voor zowel klant als organisatie. Dit vraagt om een scherp oog voor aankomende trends en hoe deze zich gaan ontwikkelen. Welke trends zijn een investering waard en welke blijken te mooi om waar te zijn?

Klik hier en lees het volledige artikel