De VPRO zoekt een Premier!

De VPRO zoekt een Premier!
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 jaar geleden
Gepost in Media

Een oproep namens onze vrienden van de VPRO: na het grote succes van vorig jaar, wordt er dit jaar een vervolg gemaakt op het politieke programma Premier gezocht! Hiervoor zijn zij op zoek naar jonge mensen (18-26 jaar) die een grote interesse hebben in politiek, een duidelijke mening hebben en uiteindelijk een visie hebben voor het land.

Het programma Premier gezocht! is een spannende televisieserie, waarin de VPRO samen met politieke kopstukken op zoek gaat naar dat ene uitzonderlijke politieke dier. Los van kleur en voorkeur, los van opleiding en status. Wie denkt dat hij/zij de toekomstige minister-president van Nederland wordt?

De VPRO zoekt jonge talenten die middels dit tv-programma hun visie op actuele problemen van en toekomstige keuzes voor het Nederlandse volk willen laten zien en horen. Dat alles in de hoop later deze visie om te kunnen zetten in de praktijk binnen een succesvolle carrière.

De opzet van het programma is gewijzigd, er worden zes afleveringen gemaakt en meer kandidaten krijgen de kans om zich te bewijzen. Na een selectieprocedure worden de kandidaten toegewezen aan coaches die bekend staan om hun leiderschapskwaliteiten. Deze iconen op het gebied van leiderschap stomen, door het uitvoeren van verschillende opdrachten, hun protegés klaar voor de grote finale waar de jonge politieke talenten de strijd aangaan met elkaar. Een vakjury, bestaande uit politieke kopstukken, bepaalt uiteindelijk de winnaar.

Je kunt je aanmelden via [email protected]. Vervolgens ontvang je een aanmeldcriteria en meer informatie over het programma.

Check ook de website van de VPRO