De top 10 gratis WordPress-plugins voor een kickstart van je website

De top 10 gratis WordPress-plugins voor een kickstart van je website
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
1 jaar geleden
Gepost in Website

Het is bijna ondenkbaar om als ondernemer aan de slag te gaan zonder website. Speciaal voor alle ondernemers met een WordPress-website zet ik de top 10 gratis plugins op een rij om de bouw van je website een handje te helpen. Zo geef je je onderneming vanaf het eerste moment een kickstart.

WordPress als onbetwiste marktleider

Helaas is niet iedereen een programmeur, dus komt er in veel gevallen een tool aan te pas om je eigen website in elkaar te zetten. Inmiddels biedt het populaire WordPress de fundering van ruim 60 procent van de websites, waaronder 30 procent van de top 10 miljoen sites. Het bouwen van een custom website is met WordPress supersimpel, heeft uitstekende ondersteuning op forums en is flink uit te breiden met allerlei plugins die je werk uit handen nemen.

De 10 gratis plugins uit dit artikel raad ik elke ondernemer aan om te installeren vanaf het moment dat de website wordt aangemaakt. De gekozen combinatie van plugins is gebaseerd op de automatisering van eigen taken, het stimuleren van gewenst gebruikersgedrag en goede online vindbaarheid in combinatie met overige SEO-technische (Search Engine Optimisation) overwegingen.

Klik hier en lees het volledige artikel