Daten met je doelgroep: 4 tips om een ultieme relatie op te bouwen

Daten met je doelgroep: 4 tips om een ultieme relatie op te bouwen
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
1 maand geleden
Gepost in Tips

Als je wil dat jouw doelgroep verliefd op je wordt, moet je eerst een relatie met ze opbouwen. Maar hoe doe je dat? In dit artikel lees je vier tips.

Op donderdag 28 november was ik aanwezig bij Emerce Engage, de tegenhanger van All You Need is Love. Waarom? hoofdonderwerp was namelijk: hoe bouw ik een relatie op met mijn doelgroep? Nu heb ik mijn vriendin beloofd om niet vreemd te gaan, dus zal ik niks met deze tips doen (ze leest mijn blogs altijd), maar voor jullie heb ik toch een aantal tips op een rijtje gezet. Pak ze in chronologische volgorde aan.

Klik hier en lees het volledige artikel