Contentmarketing in 2019: 10 trends die het verschil maken

Contentmarketing in 2019: 10 trends die het verschil maken
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
2 jaar geleden
Gepost in Marketing

Contentmarketing is een vak in volle beweging, maar wanneer loont het om een strategie of tactiek bij te sturen? En vooral: waarom? Om organisaties warm te maken voor betere en meer onderscheidende content, bundelden 10 Belgische en Nederlandse experts de belangrijkste trends voor 2019 in het eerste contentmarketing-trendrapport. De highlights bespreek ik in dit artikel.

De aanleiding voor het contentmarketing-trendrapport? Een groepsreis naar Content Marketing World 2018 in Cleveland, Ohio. Elk jaar zijn er wel nieuwe trends in marketing te bespeuren, en uiteraard komen daar ook veel persoonlijke meningen bij kijken. Toch waren er enkele rode draden te spotten op de jaarlijkse hoogmis van contentmarketing.

Een trouw publiek opbouwen is meer dan ooit aan de orde, er is een duidelijke shift van vluchtige naar standvastige content, we moeten dringend werk maken van slimmere distributiemodellen én AI-tools inzetten om content creatiever en belevenisvoller te maken. Dit overzicht stoomt je klaar voor 2019.

Klik hier en lees het volledige artikel