Contany.nl biedt gratis online cursus contentmarketing aan!

Contany.nl biedt gratis online cursus contentmarketing aan!
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
4 jaar geleden
Gepost in Marketing

Een gratis online handboek over contentmarketing, vol met praktische tips hoe ook jij meer bezoekers naar jouw site kan halen! In vijf hoofdstukken wordt contentmarketing voor iedereen toegankelijk gemaakt.

Waarom contentmarketing?
Contentmarketing is hot! Ieder bedrijf lijkt er mee bezig te zijn. Contentmarketing is een vorm van marketing die erom draait jouw (potentiële) klanten van nuttige of leuke informatie te voorzien. Dit zorgt er niet alleen voor dat de bezoekers van je website regelmatig zullen terugkeren, maar ook dat zoekmachines je een hogere waardering zullen geven. Zoekmachines zijn waardevolle informatie op websites steeds belangrijker gaan vinden en daarom is contentmarketing zo populair geworden.

De contentmarketing gids
“Er is al veel informatie over contentmarketing te vinden op het web, maar dat is over het algemeen oppervlakkig en vaak tegenstrijdig,” vertelt Jordi Bron, eigenaar van Contany.nl. “We hebben gezien dat ondernemers wel zelf een start willen maken met bijvoorbeeld bloggen, maar dan niet weten waar ze moeten beginnen. Wij bieden nu de oplossing, helemaal gratis.”

Contany.nl heeft alle verkregen data van ruim honderd websites gebundeld en een succesformule opgesteld. In vijf hoofdstukken wordt onder andere uitgelegd wat contentmarketing is, hoe je een succesvolle contenstrategie opstelt en hoe zoekmachines te werk gaan. Natuurlijk staat de gids ook boordevol tips en tricks die je op je eigen website kunt toepassen.

De Complete Contentmarketing Gids vind je hier.