Concurrentievoordeel met een simpele handeling!

Concurrentievoordeel met een simpele handeling!
4 jaar geleden
Gepost in Gastblogs

Soms kom je iemand tegen waarvan je denkt: die gaat het maken. Een combinatie van uitstraling, doelgerichtheid, een vernieuwende kijk, passie en last but not least, stijl. Deze succesformule is zo oud als de mensheid: ''Know first who you are, and then adorn yourself accordingly'', aldus Epictetus, een filosoof uit de Romeinse tijd. Mooi, van binnen en van buiten. Ditzelfde geldt voor je bedrijf.

 

''Its totally impossible to be well dressed in cheap shoes''- Hardy Amies

Je kan nog zo veel aandacht besteden aan de juiste auto of de juiste kleren, als je interne bedrijfsvoering niet mee doet, val je door de mand. Stijl moet je zijn, niet zo nu en dan doen.

Klopt je bedrijfsimago?
Gun jezelf een paar minuten om de staat van je interne bedrijfsvoering te analyseren. Hoe zien je offertes eruit? En je facturen? En laat je je ondersteunen door de modernste techniek? De moderne online tools zijn betaalbaar, gebruiksvriendelijk en denken voor je. Zo behaal je concurrentievoordeel zonder moeite en houd je controle. Een goed online boekhoud- of factuurprogramma is echt een gentlemens essential voor het opbouwen van een succesvol bedrijf. 

De eerste indruk
Dit begint al in de offerte fase. De eerste indruk telt: hoe val je op tussen alle anderen? En hoe houd je deze goede indruk vast? Een bedrijf dat zijn templates voor offerte en online facturatie niet op orde heeft, evenals zijn website, valt gelijk af als kanshebber om mee samen te werken. Dit zijn de basics en essentials. Het laat zien dat je aandacht hebt voor details. 

Online tools helpen
Online tools verzorgen deze aandacht voor je. Zodat je zelf alleen nog maar de gegevens hoeft aan te leveren. Voortaan stuur jij nette facturen, met logo en altijd op tijd. En maak je een betrouwbare, klantvriendelijke indruk.

Een voordeel voor jezelf is het overzicht dat je hebt over je verstuurde offertes en facturen. Je ziet in één oogopslag welke uren je hebt gefactureerd en waarvoor, of de betalingstermijn is overschreden en welk bedrag je deze maand nog kan verwachten. 

Benieuwd wat online facturatie software voor jou kan betekenen? Probeer het eens gratis gedurende een proefperiode. Zo kan je kosteloos kijken of de software wat voor je is. De meeste online tools zijn niet duur, die paar tientjes per maand heb je zo terugverdiend aan nieuwe klussen, klanttevredenheid, overzicht en tijdswinst. Het nooit meer hoeven halen van postzegels? Als dit laatste op jou van toepassing is, geldt zeker: raak up-to-date en regel vandaag nog je concurrentievoordeel. Want onthoud: Image is everything!