Clever Clover investeert in start-up AppTomorrow

Clever Clover investeert in start-up AppTomorrow
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 jaar geleden
Gepost in Startups

AppTomorrow ontwikkelt Apps voor ondernemers uit het MKB en onderscheidt zich door Apps te bouwen vanuit een marketing gedachte met als doel een 1-op-1 relatie aan te gaan met de (potentiele) doelgroep. De Apps van AppTomorrow leveren de ondernemer een hoog tot zeer hoog rendement op in termen van meer feedback, meer service en meer omzet.

“De ondernemer wil zich richten op zijn kerntaken dat is ons uitgangspunt”. “Wij bedenken en bouwen niet alleen de App maar adviseren de ondernemer daarnaast op het gebied van mobile marketing, want hier is veel te winnen”. aldus Jeannot Tuijnman, Managing Director van AppTomorrow.

” Wij leveren niet alleen kwalitatief hoogwaardige Apps die via de AppStore en GooglePlay beschikbaar zijn, maar ook leads, klanten, en omzet”, en dat voor een prijsstelling die aantrekkelijk is voor de MKB-ondernemer in deze economische tijden”

Inmiddels heeft AppTomorrow een respectabel klantenbestand opgebouwd in horeca, zakelijke dienstverlening, toerisme. Als partner committeert Clever Clover zich aan het succes van AppTomorrow door inbreng van geld, ruime ervaring, netwerk en kennis. Clever Clover helpt AppTomorrow met de verwerving van een aanzienlijk marktaandeel in het MKB- segment. Daarnaast werkt Clever Clover mee aan internationale groei in een later stadium.

“AppTomorrow is onze eerste van een reeks investeringen die we nog dit jaar zullen doen”, aldus J. Ajaba van Clever Clover.

www.apptomorrow.nl - www.cleverclover.nl