Cashr rekent af met dure winkel- en horecakassa’s

Cashr rekent af met dure winkel- en horecakassa’s
6 jaar geleden
Gepost in Tech

Ondernemers kampen al jaren met te dure winkel- en horecakassa’s. Daar gaat onderneming Reeleezee verandering in brengen met de introductie van ‘Cashr’: de eerste app die als complete kassa functioneert en speciaal is ontwikkeld voor retail en horeca. De app wordt tijdens de Horecava geïntroduceerd.

Reeleezee, aanbieder van cloud administratiesoftware, laat ondernemers met de gratis Cashr app eenvoudig van iedere moderne smartphone of tablet die draait op iOS of Android, een kassa maken. Cashr heeft alle functionaliteiten van traditionele systemen in huis, maar dan inclusief de mogelijkheden van moderne touchscreen apparaten en cloud computing.

Slimme backoffice

Met de functie ‘Cashr Backoffice realtime’ krijgen ondernemers bijvoorbeeld inzicht in hun omzet en voorraad. In tegenstelling tot de huidige kostbare systemen heeft Cashr een online backoffice die ondernemers een compleet, realtime overzicht van de omzet geeft waarmee ze heel eenvoudig een goede voorraadadministratie bij kunnen houden. Met behulp van de backoffice kan in een handomdraai een kopie van een kassabon of factuur per e-mail verstuurd worden. Daarnaast stelt de Cashr Backoffice ondernemers in staat om onder andere klanten, producten en medewerkersprofielen online te beheren. Via de webomgeving is de backoffice zelfs toegankelijk als de ondernemer niet in de zaak aanwezig is. Ook kan je in de backoffice handige rapporten van de omzet in Excel en PDF maken en is iedere kassabon of betaaltransactie met een muisklik op te vragen. Alle gegevens worden opgeslagen in de Cloud en er wordt elke dag een automatische back-up gemaakt. Op deze manier raken er geen betaalgegevens kwijt.

Meer dan een kassa

Via een directe koppeling biedt de app ook toegang tot het online Reeleezee boekhoudprogramma die gepersonaliseerde kassabonnen, urenregistratie en facturatie eenvoudig en automatisch verwerkt. Opties die ervoor zorgen dat de boekhouding altijd klopt. Zo kan je als ondernemer tijd en geld besparen. Cashr is dus niet slechts een mobiele kassa, er zijn veel meer mogelijkheden met de app te realiseren. Daarnaast is het handig dat je er overal mee in de zaak kunt afrekenen. Ondernemers zijn dus niet langer gebonden aan één vaste plek voor hun kassabeheer. Ook ondersteunt Cashr alle benodigde randapparatuur
zoals bonprinters, kassalades en andere apparatuur. Ideaal dus voor starters.

Wilko Stronks, oprichter van Reeleezee ziet alleen maar voordelen: het is niet alleen een voordeliger alternatief voor de huidige kassasystemen, maar ondernemers krijgen ook nog eens meer waar voor hun geld met de slimme functionaliteiten die de backoffice en de directe koppeling met de boekhouding bieden. Doordat de ondernemer meer inzicht krijgt in de omzet, en geen omkijken meer heeft naar dagafsluitingen en voorraadbeheer, blijft er meer tijd over voor waar het om draait voor een ondernemer: het leveren van optimale kwaliteit, persoonlijke aandacht en contact met de klant, aldus Stronks.

De Cashr app is gratis te downloaden op de website van Cashr. Bij een koppeling met de backoffice is het gebruik tot 20 kassabonnen per maand kosteloos. Betaalde backoffice abonnementen zijn er voor 50, 100, 500 of een onbeperkt aantal kassabonnen per maand. De Cashr Backoffice voor 50 kassabonnen per maand kost EUR 29. Ondernemers kunnen het abonnement zelf eenvoudig up- en downgraden en betalen dan nooit meer dan ze nodig hebben.

Over Reeleezee


Reeleezee is in 2002 opgericht met als missie ondernemers in staat te stellen (een groot deel van) hun boekhouding zelf te doen en biedt administratiesoftware in de cloud. Reeleezee biedt oplossingen voor zowel ondernemers als accountants en streeft na om de samenwerking tussen ondernemers en accountants zo eenvoudig mogelijk te maken. Met de producten van Reeleezee kunnen ondernemers niet alleen hun bedrijfsadministratie volledig bijhouden, maar ook hun verkoopfacturen versturen en urenregistratie bijhouden. Het nieuwste product Cashr maakt het voor horeca-ondernemers en winkeliers nu ook mogelijk om een volledig kassasysteem in te richten en te koppelen aan het online boekhoudsysteem van Reeleezee. Zie voor meer informatie www.reeleezee.nl en www.cashr.nl. Cashr is te vinden op de Horecava van 13 t/m 16 januari 2014 op standnummer: 01.551.

Bron: www.emerce.com