Bucketlist: de digitale startup die je belangrijkste levensdoelen op een rijtje zet

Bucketlist: de digitale startup die je belangrijkste levensdoelen op een rijtje zet
5 jaar geleden
Gepost in Tech

Weetje, je leeft maar één keer. Met die gedachte in het achterhoofd realiseer ik mij dat je uit het leven moet halen wat erin zit. Als ware hedonist probeer ik elke dag te genieten van het leven. Ruim twee jaar geleden ben ik begonnen met een zogeheten Bucketlist. In mijn zoektocht naar alles wat ik nog aan mijn bucketlist van 2014 kan toevoegen die deze wereld net een beetje leuker maken, kwam ik de interessante startup Bucketlist.org tegen.

Voor de leken onder ons: Een bucketlist is een lijst zaken die je nog wil doen voor je sterft. Die laatste drie woorden heb ik voor mijn eigen gemoedsrust er uitgehaald. De verwarring leeft. Vaak denken we bij een bucketlist aan wereldschokkende kwesties, maar daar gaat het absoluut niet om. Het is slechts een lijst van activiteiten die je nog wilt doen voordat je de 'bucket kickt'. Van het bestickeren van de Lamborghini van een Amerikaanse celebrity met post-its tot het dromen van een optreden tijdens het Ultramusic festival in Miami, het kan echter van alles zijn.

“What the mind can conceive and believe, and the heart desire, you can achieve.” ― Norman Vincent Peale

Bucketlist is een handige tool waarmee jeje life goals kunt delen en levensdoelen van andere kunt 'liken' om ze vervolgens aan je eigen bucket toe te voegen. Je komt op het platform de meest uiteenlopende kwesties tegen. Van een shoppingspree in New York, de Eiffeltoren beklimmen of een zeer gevaarlijke strijd aangaan met een dolle stier in Spanje, en net niet gespiest worden: alles kan! Het is een platform waar het ware community gevoel leeft en het leven de regie bewaakt. Laat je inspireren en motiveren met bucketwaardige life goals van enthousiastelingen en deel jou prachtige levensdoelen met gelijkgestemden!

Wat staat er op jou lijst dat je écht écht echt wilt of waarvan jij droomt? Meld je nu aan op Bucketlist en deel het met de rest!