BNN zoekt slimme plannen!

BNN zoekt slimme plannen!
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 jaar geleden
Gepost in Ondernemen

BNN zoekt jonge denkers die een plan hebben waarmee de crisis bestreden kan worden. Heb jij een originele manier om jeugdwerkeloosheid te verminderen, een slimme truc om de euro weer hot te maken, of gewoon een methode om heel veel geld te verdienen? Meld je dan nu aan via thepitch.bnn.nl en wie weet presenteer jij je plannen binnenkort aan het grote publiek.

Al jaren gaan we gebukt onder een zware economische crisis. De werkloosheid stijgt, de huizenmarkt is ingestort en lonen bevriezen. Terwijl de zorgkosten, belastingen en energieprijzen juist alleen maar hoger worden. Overheid, beleidsmakers, economen en andere grijze meneren zitten met de handen in het haar. En ondertussen wordt het probleem alleen maar groter. In het BNN-programma The Pitch krijgen jonge mensen de kans dit probleem op te lossen. Ze pitchen hun concrete out-of-the-box-plannen bij een jury die samen met de bedenkers aan de slag gaan om het plan uit te werken en te testen. Het beste idee belandt niet in een of andere Haagse bureaula, maar wordt samen met een minister, CEO of andere beslisser daadwerkelijk uitgevoerd.

The Pitch wordt uitgezonden tijdens TV Lab op donderdag 16 augustus bij BNN op 3 en gepresenteerd door Nicolette Kluijver. In deze aflevering staat de oplossing van de economische crisis centraal. Als het experimentele programma goed wordt ontvangen komt er een vervolg waarin er wordt afgerekend met andere grote problemen. TV Lab 2012 is een week vol vernieuwende, afwijkende en creatieve programma’s en is te zien van 13 tot en 17 augustus op Nederland 3.

Check thepitch.bnn.nl of facebook.com/thepitchbnn