BNN zoekt dj's & SBS6 komt met Villa Morero

BNN zoekt dj's & SBS6 komt met Villa Morero
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
7 jaar geleden
Gepost in Media

Valerio Zeno komt met een nieuwe tv-show waarin hij vrouwelijke top-dj's zoekt. Het programma heet Beauty and the Beat en begint op 4 februari 2013. Na een voorronde in Nederland reist hij met acht beauty's naar het mekka van de house: Miami. Daar gaan de grootste dj's en producers van de wereld met ze aan de slag om hun draaikwaliteiten te verbeteren. De winnares wordt direct gelanceerd in de internationale wereld van de housemuziek.

In Beauty and the Beat bepaalt een vakkundige jury van mensen uit de house scene samen met het publiek in de clubs welke dj's er wekelijks afvallen. Ze letten daarbij op alles dat een dj in huis moet hebben: mixing skills, contact met de dansvloer en uitstraling. Zeno: "Het spreekt natuurlijk voor zich dat ik niet kan wachten om met acht dames naar Miami te gaan, de vetste feesten te bezoeken en ook nog eens met dj's en producers van de bovenste plank te hangen."

SBS 6 komt met Villa Morero

Martin Morero ontvangt vanaf maandag 27 augustus bij SBS 6 elke week twee bekende Nederlanders in zijn luxueuze vakantievilla. Hij wordt met raad en daad bijgestaan door zijn Tante Cor. De twee karakters uit de dramaserie Gooische Vrouwen leggen hun gasten op eigen wijze in de watten tijdens een logeerpartij. Het format doet denken aan Villa Felderhof van de NCRV en ook aan Gordons Gastfornuis van RTL Nederland.

De twee kunnen zich uitspraken en vragen veroorloven die de meest doorgewinterde presentator niet zou durven stellen. De kijker leert de bekende Nederlanders dankzij Martin Morero van een andere kant kennen. Villa Morero is acht weken lang om 20.30 uur bij SBS 6 te zien.

Martin Morero (Peter Paul Muller) en Tante Cor (Beppie Melissen) ontvangen de volgende duo's: Beau van Erven Dorens en Bridget Maasland, Lange Frans en Ireen Wüst, Nick Schilder en Olcay Gulsen, Jeroen van der Boom en Kelly Pfaff, René Froger en Agnes Jongerius, Simon Keizer en Sandra Schuurhof, Hans Klok en Saskia Noort en Erben Wennemars en Kim Feenstra.