Binnenkort een bedrijfsborrel? Bereid je voor met deze tips!

2 maanden geleden
Gepost in Gastblogs

Het is natuurlijk gezellig om een keer een middag of avond te gaan borrelen met de collega’s. Lekker een paar borrels doen of wat eten. Het is goed voor het bedrijf om zo de teamspirit te behouden. Voor jezelf is het goed om tip top in orde op de borrel aan te komen.

Een geschikte outfit

Een geschikte outfit is erg belangrijk tijdens een borrel. Niet te formeel maar ook niet te informeel behoort een outfit te zijn tijdens een borrel. Daarnaast is het van belang dat je je comfortabel voelt in de outfit. Een dansje wagen moet je niet worden ontnomen door je outfit. Schoenen zijn hier natuurlijk ook onderdeel van. Hier vind je uitstekende herenschoenen. Voor de dames zijn er uiteraard ook volop mogelijkheden. Hoe kun je het beste een bedrijfsborrel organiseren? We delen graag nog meer tips.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het is goed om te zorgen voor een goede voorbereiding. Het is belangrijk om een leuke plek te hebben, voldoende eten en natuurlijk ook genoeg te drinken. Wanneer je de bedrijfsborrel op het werk organiseert is het slim om alles al van te voren in te slaan. Met de juiste dosis drankjes en genoeg lekkers om van te genieten is het mogelijk om een mooie borrel te krijgen op het werk. Doe je het in een kroeg? Dan is dit allemaal over te slaan. Dan is het simpelweg belangrijk om een goede locatie uit te kiezen.

Zorg voor goede borden en een mooi servies

Wanneer je de bedrijfsborrel op locatie organiseert is het belangrijk om te zorgen voor een goede aankleding. Het is belangrijk om te zorgen voor een mooie aankleding met daarbij ook een mooi servies. Het zorgt voor een mooi geheel en een prettige sfeer. De sfeer is een belangrijk onderdeel van de borrel.

Zelfbediening

Het is slim om te zorgen voor een zelfbediening bij de borrel. Het zorgt ervoor dat iedereen voldoende kan drinken en eten. Er is geen limiet en maakt alles net wat losser. Zorg dat alles klaar staat als de borrel start. Vervolgens is het slim om niet alles op de tafels te zetten. Doseer de hoeveelheden om het geheel goed te laten verlopen.

Leuke activiteiten

Het is goed om voor een paar activiteiten te zorgen. Het hoeft niet zo te zijn dat iedereen actief met wat bezig hoeft te zijn. Het kan ook een goochelaar zijn die voor wat entertainment zorgt of een muzikant. Het kan de avond breken en ook zorgen voor wat extra sfeer en entertainment. Een DJ kan tot in de late uurtjes iedereen vermaken. Stem de muziek af op de mensen. Moeten het Hollandse meezingers zijn? Soul? Funk? HipHop? Easy listening muziek of top 40 muziek? Muziek kan een borrel of feestje maken of breken. Kies daarom de juiste muziek.

Niet te officieel

Bij een bedrijfsborrel is het goed om alles niet te formeel te maken. Houdt het losjes en ontspannen. Het zal zorgen voor een goede sfeer. Pas de dresscode er ook op aan. Het is heerlijk om te borrelen in een minder formele toon met elkaar.

Gewoon genieten

Uiteindelijk is het belangrijk dat iedereen geniet van de bedrijfsborrel. Wanneer iedereen het naar zijn zin heeft zal iedereen lovend zijn over het feestje. Dat is uiteindelijk het belangrijkste doel van het organiseren van een borrel.