Binnen 1 minuut al jouw hoogtepunten gebundeld

Binnen 1 minuut al jouw hoogtepunten gebundeld
6 jaar geleden
Gepost in Startups

De mooiste momenten worden tegenwoordig bijna allemaal gedeeld via social media. Je uploadt een vakantiealbum op Facebook, deelt je favoriete gerechten op Instagram en twittert er heftig op los. Hoe zorg je dat al deze vluchtige likes en comments nog wat langer een mooie herinnering blijven? Dan maak je een ouderwets fotoalbum met de nieuwerwetse technologie!

Fotoboek binnen een minuut

De startup ReSnap is nog geen half jaar op de markt en heeft al een positie in de markt weten te veroveren. In september lanceerden zij samen met PostNL. Twee maanden later startte ReSnap een samenwerking met Hyves, waarbij zij het officiële afscheidsfotoboek aan de Hyvers mochten aanbieden. Vele tevreden klanten verder speelt ReSnap nu in op het maken van jaarboeken.

Onthoudt dat niet alleen de grote momenten in een jaar, maar ook juist de kleine, het jaar bijzonder maken! Deze momenten selecteert Resnap automatisch met haar populariteitsalgoritmes, waardoor een Facebook gebruiker binnen 1 minuut een boek voor zicht heeft met alle hoogtepunten.