Bedrijfskosten omlaag, duurzaamheid omhoog

Bedrijfskosten omlaag, duurzaamheid omhoog
8 jaar geleden
Gepost in Ondernemen

Materieel delen met FLOOW2. Dood machinekapitaal gaat geld opleveren. 

Wist u dat het bulkt van het materieel in uw eigen omgeving, vaak met enorme vrije capaciteiten? Wordt het niet eens tijd om daarvan te profiteren?

Vanaf vandaag kunt u bedrijfsmaterieel dat voorhanden is, van graafmachine tot tractor, beter en vaker gebruiken. U kunt tijdelijk gebruik maken van het materieel van een collega en zo minder kosten en meer omzet maken. Of u kunt uw eigen materieel tijdelijk verhuren en dus meer rendement op uw geïnvesteerd vermogen behalen. Eenvoudig gebruik maken van wat er al is, zonder steeds te moeten investeren in nieuw materieel. Dat is niet alleen duurzamer, maar scheelt u vooral een hoop geld.

FLOOW2 is een online bemiddelingsservice voor bedrijfsmaterieel met of zonder bemanning, dat zichtbaar maakt wat er waar, wanneer en voor hoe lang beschikbaar is. U vindt een korte video-uitleg hier, en de link naar de website hier.

Bedrijven kunnen zich gratis en eenvoudig registreren en hun aanbod op de website plaatsen, of op zoek gaan naar materieel wat men nodig heeft. FLOOW2 brengt partijen niet alleen met elkaar in contact, maar faciliteert ook materieelplanning, contracten, betaling en beveiliging.

Tal van vooraanstaanden treden op als ambassadeur voor FLOOW2. Onder hen Prof. Dr. Herman Wijffels: “Beter benutten betekent minder grondstoffen en energie, minder CO2, minder roofbouw op onze aarde. FLOOW2 realiseert een intensievere levensduur van goederen die al bestaan. Zo stelt het platform ieder bedrijf in staat om een wezenlijke bijdrage te leveren aan duurzaamheid.”

FLOOW2 richt zich in eerste instantie op zwaar materieel voor de Bouw en Agrarische sector. Eerst in Nederland, dan wereldwijd. Daarna volgen andere markten, totdat alle denkbare producten en diensten transparant en verhandelbaar gemaakt zijn.

Ook profiteren? Ga direct naar het platform.