App die je helpt met aankleden

App die je helpt met aankleden
5 jaar geleden
Gepost in Apps

'There's an app for that'. Zelfs voor het (vooral bij vrouwen) veelvoorkomende probleem van een volle kast, maar niets om aan te trekken, wordt opgelost met een app. StylePuzzle zorgt op een efficiënte manier voor een perfect verzorgde outfit.  

Train je app

Wellicht ooit gehoord van Pandora? Door het invoeren van een aantal favoriete artiesten, worden er kanalen voor je aangemaakt. Hierin worden deze favoriete artiesten en andere (nog voor jou onbekende) musici verwerkt. Je geeft zelf aan welke nummers je wel aanstaan en welke je liever niet meer hoort. StylePuzzle werkt ongeveer met hetzelfde principe, je kan zelf aangeven welke voor jou uitgekozen outfits je geslaagd vindt en welke niet. 

Hoe werkt het?

De gebruiker moet zelf de kledingstukken inladen, door er een foto van te maken of het kledingstuk online op te zoeken. Daarbij worden enkele tags gevraagd, zoals wanneer je het kledingstuk zou dragen. Na het inladen kan het organiseren en creëren van outfits beginnen.

Je kan voor bepaalde stijlen kiezen, zoals 'casual' en 'vacation'. Daarnaast kunnen de outfits vooruit gepland worden en houdt de app zelfs rekening met het weer.