Altijd druk? Hoe je beter voor jezelf kunt zorgen als ondernemer

Altijd druk? Hoe je beter voor jezelf kunt zorgen als ondernemer
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 maanden geleden
Gepost in Ondernemen

Werk je altijd als ondernemer, dan zal dat je uiteindelijk opbreken, signaleert Sprout-expert Gerhard te Velde. Hij kan het weten: ooit werkte hij zes dagen per week, twaalf uur per dag. Nu laat hij Te Velde zien hoe je het rustiger aan kunt doen.

Toen ik net begon te ondernemen, was ik een echte raging bull. Ik werkte zes dagen per week, twaalf uur per dag. Tot het moment dat ik bijna mijn beste vriend kwijt raakte, 10 kilo te zwaar was en het vele werken me steeds meer tegen ging staan. Zo leerde ik, the hard way, hoe belangrijk het is om balans te creëren in je leven en je bedrijf. In dit artikel deel ik een aantal inzichten en tips over hoe jij als ondernemer op een betere manier voor jezelf kunt zorgen. Zodat je gelukkiger bent en meer succes behaalt.

Klik hier en lees het volledige artikel