Alles onder één dak met FIRM24

Alles onder één dak met FIRM24
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
5 jaar geleden
Gepost in Startups

Online tickets bestellen, kleren kopen, boodschappen doen, niets blijft uit de handen van het internet. Maar wie had ooit gedacht dat je de hele onderneming kan opstarten en runnen vanuit één online dashboard?

Wie betaalt, bepaalt!

Het internet legt de macht bij de klant en zorgt ervoor dat de ivoren toren van het notariaat en de advocatuur steeds verder afbrokkelt. Anno 2014 oriënteren 99 van de 100 klanten zich eerst op de digitale Kalverstraat alvorens een keuze te maken. Lokale notarissen, juristen en ook accountants komen nauwelijks voor in de zoekresultaten. Zij kunnen zich alleen onderscheiden op vergelijkingssites. Hierdoor ontstaat prijsdruk, zodat de klant niet meer de hoofdprijs betaalt voor standaard notariële en juridische diensten. De kracht van internet ligt niet alleen in het prijsvoordeel. Als een notaris, advocaat of accountant slechte diensten verricht of als de voorstelling van zaken heel anders is dan de klant had verwacht, komt hij daar niet meer zo gemakkelijk mee weg als vroeger. De klant heeft de macht om de reputatie van de dienstverlener te beïnvloeden door een publieke evaluatie te schrijven. Denk aan een Twitter bericht met #fail, een negatieve Facebookpost of een slechte review op Google. Het online aanbod van diensten stimuleert de dienstverlener optimaal te presteren, aangezien de klant de macht heeft over zijn reputatie.

Revolutie

Wat Booking.com voor de reiswereld heeft betekend, brengt FIRM24.com nu teweeg bij het notariaat, de advocatuur en de accountancy. Deze traditionele beroepsgroepen hebben lang op het pluche gezeten met de gedachte dat zij onaantastbaar waren voor de digitale ontwikkelingen. Helaas voor hen, niets is minder waar. In het afgelopen jaar zorgde juist een online aanbieder voor de meeste BV oprichtingen van Nederland. Het geheim van FIRM24.com? Speel niet de notaris, maar focus op de wensen van de klant. Als onafhankelijke online aanbieder combineert FIRM24.com deskundigheid met transparantie, inzicht, snelheid, bereikbaarheid en flexibiliteit.

Alles onder één dak

Ondernemers anno 2014 willen het gemak van alles onder één dak in plaats van een scala aan fysieke dienstverleners. Met die gedachte is FIRM24.com aan de slag gegaan, wat uiteindelijk resulteerde in een one-stop-shop voor BV oprichtingen, administratie en tal van gratis voorbeeld overeenkomsten. Iedereen bij FIRM24.com krijgt een persoonlijke accountmanager, dus altijd het gemak van één aanspreekpunt.

Innovatie

FIRM24 innoveert voortdurend, zodat de online dienstverlening voor de klant optimaal efficiënt is ingericht. Zo heeft FIRM24 unieke software ontwikkeld, die de klant online in staat stelt eenvoudig zelf een BV op te richten, juridische documenten op te stellen en 24/7 inzicht te hebben in zijn administratie.