Adcrowd lanceert self-service dynamische advertenties

Adcrowd lanceert self-service dynamische advertenties
5 jaar geleden
Gepost in Media

Adcrowd lanceert vandaag de mogelijkheid om als online adverteerder zelf dynamische advertenties op te bouwen en in te zetten voor retargetingcampagnes. Adcrowd is hiermee de eerste in Nederland die online adverteerders zelf dynamische advertenties laat creëren zonder minimale 'ad spend' of opstartkosten. Daarbij bereikt Adcrowd de volledige markt door de koppeling met alle belangrijke advertentieveilingen.

Dynamische advertenties vullen zich automatisch met eerder bekeken producten en verhogen op effectieve wijze de relevantie van online advertenties. Met retargeting worden bezoekers opnieuw bereikt die eerder de website hebben bezocht, maar nog niet zijn geconverteerd. Nu is het ook voor elke adverteerder mogelijk om deze doelgroep te bereiken met dynamische advertenties.

Dynamische advertenties zijn een belangrijke toevoeging op het huidige aanbod aan online advertentiemogelijkheden.” aldus Jorrit Baerends, oprichter en CEO van Adcrowd. “Ik ben er trots op dat we als enige partij dynamische advertenties voor elke adverteerder beschikbaar maken, in combinatie met een maximaal advertentiebereik. Dynamische advertenties worden door de grootste adverteerders in Nederland al langere tijd succesvol ingezet en Adcrowd zorgt er nu voor dat deze effectieve advertentiemogelijkheid voor elke webshop beschikbaar wordt.”

Retargeting met dynamische advertenties laat indrukwekkende cijfers zien. Tijdens beta tests zorgden dynamische advertenties van Adcrowd voor een verbetering van de CTR tot wel 400%.

Adcrowd heeft een self-service platform ontwikkeld waarmee alle mogelijkheden rondom retargeting toegankelijk worden voor online adverteerders. Het retargetingplatform geeft volledig bereik door koppelingen met de grootste ad exchanges, zoals Facebook, Google, Microsoft en OpenX. Adverteerders beheren zelf eenvoudig hun eigen campagnes en hebben een transparant en compleet overzicht inzake kosten en performance.

Bron: http://www.adcrowd.com