Abonnement met witte T-shirts voor mannen

Abonnement met witte T-shirts voor mannen
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
7 jaar geleden
Gepost in Startups

Niet meer in je vrije tijd winkels hoeven te bezoeken. Dat is één van de belangrijkste reden waarom veel mannen online kleding kopen. Witteboorden gaat nog een stap verder. Onlangs heeft Witteboorden een verantwoord abonnement met witte T-shirts voor mannen gelanceerd. De shirts zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Met de abonnementen van Witteboorden hoef je dus niet meer na te denken over het verversen van je witte T-shirts. Ze worden nog net niet persoonlijk in je kledingkast gelegd.

Met Witteboorden haken wij in op een sterk groeiende trend in e-commerce land overgewaaid uit Amerika: subscription commerce. Voor talloze producten kunnen online abonnementen worden afgesloten. Allemaal gericht op gemak. Het gaat met name om producten die met regelmaat nodig zijn. Denk hierbij aan verzorgingsproducten, ondermode, dierenvoeding, etc. Volgens Bas van Opdorp, medeoprichter van Witteboorden, wordt 2012 dan ook de doorbraak van productabonnementen in Nederland: “Het is gewoon super handig voor hardwerkend Nederland.” Met onze abonnementen willen we de hardwerkende mannen van deze maatschappij ontzorgen. We zijn van mening dat zij betere dingen dingen te doen hebben dan shoppen in hun vrije tijd voor witte ondershirts.

Witteboorden.nl is een jonge startup en maakt onderdeel uit van R&B Concepts VOF. Witteboorden is hun eerste iniatief en meerdere zullen volgen.