9 gadgets waar je als ondernemer écht wat aan hebt

9 gadgets waar je als ondernemer écht wat aan hebt
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
2 jaar geleden
Gepost in Gadgets

Technologie moet ons leven makkelijker maken. Maar door de immense stroom aan gadgets die de markt bombardeert kan het lastig zijn de echte pareltjes te vinden. De Ondernemer zocht de kersen op de taart voor je uit. Geen eindeloze stroom aan tablets en smartphones, maar gadgets waar je als ondernemer écht wat aan hebt.

1. Beveilig je internetverbinding tegen hackers en phishing

Wat is het? Keezel, een VPN-dongle (VPN staat voor 'Virtual Private Network') die je internetverbinding beveiligt wanneer je over een openbaar wifi-netwerk surft. Beschermt je laptop, tablet of smartphone daarnaast ook tegen phishing-websites en schakelt advertenties op websites uit.

Voor wie is het? Ondernemers on the go die noodgedwongen gebruik maken van gratis internetverbindingen in de trein, koffietentjes en restaurants. Openbare wifi-netwerken kunnen door hackers met gemak gebruikt worden om met je mee te lezen en data te stelen.

Hoe werkt het? Schakel Keezel in en kies in je wifi-menu voor je Keezel. Surf vervolgens naar 'keezel/' en selecteer de verbinding dat je wilt gebruiken.

Hoe moeilijk is het? Enig technisch inzicht vereist.

Wat kost dat? Vanaf 179 euro. Duurdere modellen komen met een premium-abonnement voor 1 jaar, 2 jaar of de hele levensspanne van het apparaat.

Meer info: Keezel.co

Klik hier en lees het volledige artikel