8 tips voor een vliegende start van je bedrijf op LinkedIn

8 tips voor een vliegende start van je bedrijf op LinkedIn
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
1 jaar geleden
Gepost in Tips

LinkedIn is bij veel bedrijven een onderschoven kindje. Onterecht, zegt Sprout-expert Jill Bakker, die 8 tips geeft voor een groot bereik.

LinkedIn bestaat dit jaar 15 jaar. Waar het sociale medium ooit begon als een cv-databank, is het inmiddels uitgegroeid tot een contentplatform dat razend populair is onder werkend Nederland. Naar schatting heeft 85 tot 90 procent van onze beroepsbevolking een profiel.

Ruim 4,2 miljoen van deze groep gebruikers logt minimaal één keer per maand in. Niet alleen om te kijken, we staan met ons land al jaren in de top 3 ‘most engaged LinkedIn countries’. Wereldwijd geeft ruim een derde van de LinkedIn-gebruikers aan interessante artikelen en filmpjes te bekijken (drie jaar geleden was dat nog ongeveer een op de zeven).

Reden genoeg om als organisatie meer aandacht te besteden aan de bedrijfspagina op LinkedIn. Immers, je kunt jezelf presenteren aan een grote groep potentiële nieuwe klanten. Toch zie ik vaak dat het een ondergeschoven kindje is. 8 tips om met je bedrijf een vliegende start te maken op LinkedIn.

Klik hier en lees het volledige artikel