6 tips om meer te bereiken dan je ooit voor mogelijk hield

6 tips om meer te bereiken dan je ooit voor mogelijk hield
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
3 jaar geleden
Gepost in Tips

Je hebt het waarschijnlijk zelf niet in de gaten, maar onderbewuste gedachten zijn vaak een rem op jouw succes en geluk. Met deze 6 tips van Sprout-expert Danny Compier gooi je jouw remmen los.

Als mens en ondernemer wil iedereen graag alles uit het leven halen wat erin zit. In de dagelijkse praktijk ervaren de meeste mensen toch dat lang alles niet op rolletjes loopt. Ze hebben veel meer ideeën dan ze realiseren.

Zaken duren altijd langer dan je had gehoopt of verwacht en je omgeving is bijna altijd veel minder enthousiast over jouw plannen dan jijzelf. Veel onderzoekers hebben dit fenomeen onderzocht en hebben ontdekt dat deze rem op jouw succes niet ligt bij jouw omgeving maar gewoon in jouw eigen hoofd zit.

Dromen

Zowel zakelijk als privé blijken mensen vaak uitblinkers in het verzinnen van redenen waarom ze er niet alles aan doen om hun dromen of doelen te realiseren. Ken jij ze ook? Die mensen in jouw omgeving die een leven lang roepen dat ze voor zichzelf gaan beginnen, maar het uiteindelijk nooit doen? Of mensen die zichzelf telkens weer een deadline stellen om ergens aan te gaan beginnen om die deadline vervolgens keer op keer op te schuiven?

Of zitten er in jouw omgeving hoofdzakelijk mensen die alleen anderen de schuld geven van hun falen? Hoe ver ga jij eigenlijk om uit jouw leven te halen wat erin zit? Hoeveel heb jij ervoor over om jouw dromen te realiseren en jouw doelstellingen te realiseren?

Heb jij jouw prioriteiten op een rijtje en weet jij precies welke stappen je moet zetten en in welke volgorde om gelukkig en succesvol te worden? Als je eerlijk bent en de confrontatie met jezelf aandurft moet jij waarschijnlijk ook toegeven dat er ook bij jou nog veel te winnen valt.

Met deze 6 tips kun je veel meer bereiken dan je tot nog toe hebt gedaan. Klik hier en lees verder