5 vragen over de app van Sven Stigter

5 vragen over de app van Sven Stigter
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 jaar geleden
Gepost in Startups

Waddapp?
Een foto maken was tot op heden een eenzame bezigheid, delen werd gedaan binnen de familie en eventueel via het sociale netwerk. Met Waddapp wordt foto's maken een sociale gebeurtenis. Je kunt dingen met mensen delen, samen geschiedenis maken en live zien wat er aan de andere kant van de wereld gebeurd.

Heb je Waddapp alleen ontwikkeld?
Ik werk met 4 partners, op zowel ICT als organisatorisch gebied vullen wel elkaar goed aan. De een is beter in marketing de ander in administratie en organisatie, de ander is weer een hele goede netwerker. Ik mag me erg gelukkig prijzen met het team wat ik om me heen heb.

Hoe kom je aan je gebruikers van de app?
We hebben Waddapp gekoppeld aan Facebook. Dit houd in dat je foto's niet alleen in Waddapp, in de cloud, deelt maar dat je ook je vrienden en familie op de hoogte kan stellen. Dit zorgt er voor dat niet alleen alle Waddapp gebruikers je foto's kunnen zien maar dat ook niet Waddapp gebruikers in Facebook in aanraking komen met de foto's de gemaakt zijn met Waddapp. Dit zorgt dat vele mensen nieuwsgierig worden en de applicatie bij Android of iphone downloaden.

Wat zijn de plannen van Waddapp?
We hebben nog heel veel plannen voor een verdere ontwikkeling van Waddapp. Wat we precies gaan doen wil ik nog niet verklappen, maar er komt een moment dat iedereen denkt.. waarom is dit nog niet eerder gedaan en waarom heb ik dit niet bedacht.

Wat zou je startups nog willen adviseren?
De dingen waarvan je zal verwachten dat ze moeilijk zijn zijn makkelijk, en andersom. Zorg dat je goed je kosten in de gaten houd en verlies nooit je doel uit zicht. Wijk niet te veel af van je plan voordat je zeker weet dat je wat moet veranderen. Gewoon volhouden en doen dus! Ondernemen is het leukste wat je kan doen met je leven.

Check voor downloads en de app www.waddapp.com