5 tips voor een goed gevuld blog in 2019

5 tips voor een goed gevuld blog in 2019
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
2 jaar geleden
Gepost in Tips

Heb je dit jaar veel artikelen geschreven voor op je blog? Hoe ging dat? Ik merk dat er in de zomer minder wordt gepost, logischerwijs door de vakantieperiode, dan een paar maanden weer wat meer en dan is het voor je het weet al kerst en opeens januari. Hoe zorg je nou dat je in 2019 een constante flow aan goede content op je blog kunt publiceren? Ik geef je vijf tips die je hopelijk inspireren om 2019 het jaar van de ‘gevulde blog’ te maken.

1. Evalueer
Welke artikelen hebben het de afgelopen maanden goed gedaan en welke totaal niet? Op welk blogartikel kreeg je veel reacties en welk artikel werd vaak gedeeld? Neem de tijd om de resultaten van eerder gepubliceerde blogs door te nemen.

Je kunt bijvoorbeeld een spreadsheet maken waarin je het aantal views, aantal reacties, gemiddelde tijd op de pagina en nog wat opmerkingen plaatst. Zo heb je één oogopslag een goed overzicht van de top tien artikelen van de website. Borduur daar op voort. Hoe kun je die onderwerpen nog een keer gebruiken? Kun je het onderwerp bijvoorbeeld verder uitdiepen? Of is er een bepaald deel wat je meer kunt belichten? Door het op deze manier aan te pakken vergroot je de kans dat het nieuwe artikel wordt opgepikt door de lezers.

Klik hier en lees het volledige artikel