5 tips om je excuses te elimineren

5 tips om je excuses te elimineren
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
1 jaar geleden
Gepost in Tips

Wanneer begin je aan je droom?

We hebben allemaal ideeën en dromen die we graag willen waarmaken. Velen beginnen een eigen onderneming. Als zzp’er laat jij je inhuren, als interimmanager doe jij langdurige opdrachten of je hebt een bedrijf die een product levert. Allemaal mogelijkheden om zelf het stuur in handen te nemen. De vraag die ik vaak krijg is, ‘Wanneer zou ik daar mee kunnen beginnen?’

En ik hoor vele excuses om het niet te doen. Zomaar een paar redenen die mensen vaak gebruiken.

* Geen geld.
* Ik kan het niet.
* De economie is niet goed.
* Er zijn er al zoveel.
* Ik moet eerst nog wat studeren.
* Ik heb ‘t te druk.
* Ik ben nog te jong.
* Ik ben te oud.

Over dat laatste excuus, ‘Ik ben te oud!’, wil ik het graag hebben met je. Dit is namelijk de grootste onzin die er is. En ik ga het je bewijzen.

Klik hier en lees het volledige artikel