5 tips om in weinig tijd een toppresentatie voor te bereiden

5 tips om in weinig tijd een toppresentatie voor te bereiden
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
1 jaar geleden
Gepost in Tips

Zo houd jij een sprankelende presentatie

Afgelopen zondag was een ouderwets hysterische dag. Van 08.00 tot 19.00 speelde ik een arts op een filmset in een ziekenhuis. Daarna racete ik naar een meerdaags congres waar ik diezelfde avond nog een persoonlijk verhaal moest vertellen voor een paar honderd man. Een verhaal dat ik door een heel druk schema niet uit mijn hoofd kon leren en dus op basis van cue cards moest doen.

Weinig tijd en tóch raken met een verhaal

Hoe vertel je met weinig voorbereidingstijd toch een verhaal overtuigend, zónder het contact met je publiek te verliezen? De afgelopen tien jaar hielp ik ontzettend veel mensen met presentaties. Van zzp’ers tot aan managers van grote bedrijven en TEDx-sprekers.

Eén obstakel hadden zij allemaal met elkaar gemeen: te weinig tijd om hun presentatie goed voor te bereiden. Als jij dit ook herkent, help ik je aan vijf tips voor een sprankelende presentatie – óók als je weinig tijd hebt.

Klik hier en lees het volledige artikel