5 relatiegeschenken om je zakenrelaties of werknemers mee te verrassen

6 maanden geleden
Gepost in Gastblogs

Wil jij jouw zakenrelaties of werknemers bedanken voor het vertrouwen of hun inzet? Dan kun je ze een cadeautje geven. In dat geval spreken we van een relatiegeschenk. Wanneer je op zoek bent naar zo’n geschenk, ontdek je al snel dat er behoorlijk wat te kiezen is. Er zijn tegenwoordig namelijk talloze relatiegeschenken. Hiervoor vind je het mogelijk lastig om een cadeau te vinden om mensen mee te verrassen. Weet je ook niet wat je jouw zakenrelaties of werknemers cadeau moet doen? Wij zetten hieronder 5 relatiegeschenken op een rijtje ter inspiratie.

1. Fles wijn
Er zijn veel bedrijven die hun zakenrelaties of werknemers een fles wijn cadeau doen. Dit relatiegeschenk mag dan ook niet ontbreken in dit overzicht. Een fles wijn wordt met name veel weggegeven rond feestdagen. Vind je het wat karig om één fles wijn weg te geven? Dan kun je bijvoorbeeld voor twee flessen wijn kiezen, een rode en een witte. Wil je het nog luxer? Kies dan voor een fles champagne als relatiegeschenk.

2. Agenda
Veel mensen gebruiken tegenwoordig de agenda op hun smartphone om belangrijke zaken te noteren. Toch zijn er ook nog genoeg mensen die een agenda gebruiken voor bijvoorbeeld zakelijke afspraken. Mogelijk ligt er ook wel een papieren agenda op het bureau naast jouw computer Je doet jouw relaties ongetwijfeld een plezier met dit geschenk. Wil je een agenda cadeau doen? Kies dan wel voor een agenda met logo. Indien je de logo van jouw bedrijf op de agenda drukt, worden mensen namelijk altijd aan jouw onderneming herinnerd.

3. Powerbank
De opkomst van de smartphone heeft ervoor gezorgd dat we onze telefoon een stuk intensiever gebruiken. Nadeel hiervan is dat de batterij behoorlijk snel leeg kan zijn. Indien zakenrelaties en personeel veel op de weg zitten, is een powerbank een welkom geschenk. Hierdoor kunnen zij hun smartphone altijd en overal opladen, zelfs als er geen stroom beschikbaar is. Ook dit relatiegeschenk kun je uitstekend voorzien van de naam van jouw bedrijf.

4. Touchscreen handschoenen
Zoek je een functioneel relatiegeschenk? Kies dan voor touchscreen handschoenen. Je doet jouw zakenrelaties en/of personeel hier ongetwijfeld een groot plezier mee. Allereerst zorg je ervoor dat zij geen koude handen meer krijgen in de winter. Bovendien kunnen zij dankzij deze handschoenen hun smartphone bedienen zonder ze uit de hoeven doen. De vingertoppen zijn namelijk voorzien van een speciale stof, waardoor het scherm van jouw smartphone gewoon reageert op aanrakingen.

5. Stressbal
Wanneer jouw personeel veelal achter de computer zit, zoek je mogelijk een leuk relatiegeschenk dat zij op kantoor kunnen gebruiken. Een stressbal is in dat geval een goede keuze. Met dit geschenk geef je hen de mogelijkheid om de stress uit hun lichaam te knijpen. Het mooie van stressballen is dat ze in allerlei kleuren en varianten verkrijgbaar zijn. Bovendien kun je een stressbal bedrukken. Dit maakt dat je dit geschenk ook prima cadeau kunt doen aan jouw zakenrelaties.