5 praktische spirituele stappen om jouw doelen te realiseren

5 praktische spirituele stappen om jouw doelen te realiseren
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
2 jaar geleden
Gepost in Tips

Maak jouw wensen tastbaar dankzij universum

Spiritualiteit heeft voor velen nog steeds iets zweverigs om zich heen hangen. Ondanks het feit dat de Quantum wetenschap allang bewezen heeft dat het universum op een bepaalde (spirituele) manier werkt. Mijn doel is om de spirituele wetten heel praktisch en tastbaar te maken voor iedereen. 
In dit stuk wil ik je de 5 simpele stappen meegeven die de spirituele wereld gebruikt om doelen te halen. Het zijn 5 praktische stappen die ervoor zorgen dat het universum jou gaat helpen. Als je dit consequent toepast, merk je dat het allemaal veel sneller en makkelijker gaat en het ook nog leuker is.

1. Zie het voor je! (See it!)

“Imaginatie is vele malen belangrijker dan kennis.” –Albert Einstein
Als alles zou kunnen, er dus geen belemmeringen zijn, wat zou jij dan echt willen bereiken? Hoe ziet jouw grote droom er dan uit? Durf hier groots te denken en wees even niet realistisch. Hoe ziet dat ideale plaatje er dan uit voor jou? Teken het, plak plaatjes, maak het zo mooi mogelijk.

2. Voel het! (Feel it!)

Als je nu naar je ideale plaatje kijkt, en je bedenkt erbij dat het uitgekomen is, hoe voel jij je dan nu? Laat hier je diepste gevoelens naar boven komen. Het moet niet ‘leuk’ zijn, het moet echt wat teweegbrengen bij je.

Klik hier en lees het volledige artikel