4 elementen die je dichter bij je doelen brengen

4 elementen die je dichter bij je doelen brengen
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
1 jaar geleden
Gepost in Ondernemen

Durf geld te ontvangen

Het is verstandig om ook aan je bedrijf te werken in plaats van alleen maar in je bedrijf. Maar vaak hebben we de tijd daar ‘even’ niet voor. Ik deel graag 4 elementen die je helpen te kijken of je aanbod aansluit bij de wensen van je ideale klant én die je dichter bij je doelen brengen.

Heb je even?

Ik steek mijn hand in eigen boezem. Heel vaak heb ik niet “even”. Mijn agenda zit behoorlijk vol en ik neem nauwelijks tijd om met de benen op tafel te reflecteren. Alle adviezen van businessgoeroes te spijt.
Ja, ik weet dat het verstandig is om te doen.
Ja, ik weet dat ik veel meer tijd zou moeten nemen om “aan” mijn bedrijf te werken.
Ja, ik ben ook maar een mens.

4 elementen

Bij de voorbereiding van een van mijn trainingen kwam ik een mooi reflectiedocument tegen. En besloot ik om daar zelf maar eens tijd voor te gaan maken.
​Het is ontzettend mooi en belangrijk dat je aanbod (je dienst) volledig aansluit bij de wensen van je ideale klant, maar het is ook de bedoeling dat het jou dichter bij je doelen brengt. Kijk naar alle 4 de elementen:

Klik hier en lees het volledige artikel